lördag

CB Ranch tur och retur


Vi var sex styckna som gav oss iväg på midsommaraftons förmiddag för att fira midsommar i Sannaflokälen. Vi hade härliga timmar på hästryggen i ett strålande fint väder utan myggor och brems.

Halvvägs var det lunchstopp. Mitt på skogen fanns det kolbullar som låg varma och färdigstekta och väntade på oss. Det fanns parasoll och hästhållare liksom kaffe och bullar. Det kunde ju inte bli bättre.

 Sista biten innan Håxåsen silade solen genom björkarna och vi skrittade sida vid sida på en i stort sett igenvuxen väg. Det var magiskt och midsommarfint. 



Eftermiddagen, kvällen och långt in på natten faktiskt, åt vi god mat och drack goda drycker, klädde midsommarstången och hoppade som grodor, solade benen och gungade gungstol, skrattade och hade roligt med lassokastning och hästskoslängande.


Midsommardagens frukost intogs i strålande solsken innan det blev cuttingmaskinens tur att stå för underhållningen. Malinda och Mulle gjorde en fin insats att valla kavlen.


Vi sadlade på våra hästar vid lunch och begav oss iväg hemåt igen. Elvis som varit med valde att vända när han insåg att han skull få gå hem samma väg som han kom och gick en omväg och hittades senare sovande under en stol i saloonen i väntan på att bli hemskjutsad i bil. Det kunde ju förståss bero på den söta amstafftiken som skulle lämnas också..... Efter dryga 2 timmar var vi iallafall hemma på Torpet igen och då hade vi både fågelskådat och spanat in grodyngel mellan galoppsträckorna.

2 kommentarer:

DeBeer sa...

Ser bra ut det här: gott - varmt - myggfritt - skönt!!!

elin sa...

Vi hade det toppenhärligt!