fredag

Savanna fångad på film

Märks det att jag hittat filmknappen på kameran? Hur som helst är det dags för lite häst igen nu när det både varit höner, hundar och "mode" i de senaste inläggen. Är ni riktig uppmärksamma så ser ni ju att jag skaffat mig en ny mössa iallafall och förpassat den hiskeliga gröna till vinterskrubben.

Savanna fick sig ett kort longeringspass i alla gångarter då vi hittills mest skrittat henne för att få upp konditionen igen. Det är andra gången, kanske tredje, jag longerar henne och sist gick hon knappt framåt men idag så lossnade det och hon bjöd friskt efter att ha slamsat ifrån sig. Givetvis är det ju "slamset" vi filmar för det är ju det som är roligt att se. Jag hejar på henne eftersom hon inte bjudit till tidigare utan gått emot och varit lite lat. Däremot rekommenderar jag inte att galoppera på lägderna nu för jädrar vad det sprutade grästuvor och vi hade en hel del att trampa tillbaka efter avslutat pass

.Efter att ha tittat på Harry när han tränade Herkules, flyttat höns, borstat och promenerat Vilja och hjälpts åt med kvällsfodringen satt det fint med chokladmousse med spanska jordgubbar och rostad kokos.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fantastiskt härligt liv ni lever kära barn! Den där chokladmoussen skulle verkligen sitta fint i min mun fast jordgubbarna smakar spanska!!
Ma.

elin sa...

Ja, vi har det gott!