lördag

Fikatur Med dom här tjejerna gav vi oss ut på en redig långtur med siktet inställt på Sannaflokälen. Varmt och skönt var vädret från morgonen och vi stannade några gånger för att sträcka på benen och äta lite gotta. Hästarna var pigga och knatade på med glatt humör hela vägen.


Fika blev det på CB ranch. Brickan nedan var min och Elins gemensamma....Är det kakbuffé så är det. Såklart grundades det med en redig smörgås innan sötsakerna åkte ner. Gott var det !


Medan vi satt där och smaskade godsaker i godan ro kom regnet. Det öste ner och ville inte ge med sig så jag fick låna en fin gul regnrock som nådde mig nedanför fotknölarna. Tack snälla Carina och Björn!

Vi red över Hallviken och flygfältet på hemvägen och alla var dygnsura från topp till tå innan vi var på stallbacken igen. Tack och lov var det inte kallt och det var tur eftersom jag ficka vada över Hoståa för att fånga en viss Mylta som tyckte att det verkade onödigt att blöta fötterna. Totalt har vi tillbringat 6,5 härliga timmar i sadeln och jag vill snart göra om det igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken kanonritt! Du ser festlig ut i den gula regnrocken... men hjälpte den? Mylta fixade hela vägen ser jag, bra de. Är det kakbuffe där alla gånger? När har de öppet?
Ma.

elin sa...

Öppet på lördagar i juli från 12 tror jag det var.