lördag

Dagens fyra

 Mylta har varit hästtaxi hem för min lilla väninna som varit här på middag. På önskemål så bestämdes att vi skulle ta en hel dag med hästar, lunch och tjejsnack någon helg när vädret är fint framöver.

Vi skulle ju ta en fin bild där ryttaren stack fram näsan över sadeln men det blev bara hjälmknoppen som nådde över. Och Mylta var faktiskt inte så trött som hon ser ut.


Utöver taxirörelse med Mylta så har ytterligare tre kusar blivit motionerade.  Herkules blev tömkörd med storselen en bit bortöver bygata. Han var så mjuk och fin att köra. Det är så sällan jag grejar med Herkules och det var verkligen roligt. Dessutom upptäckte jag att han inte är så bökig och stökig längre.

Maja var på ett sjuhelsikes humör idag och sparkade rejält så fort jag la på skänkeln det minsta lilla. Har man inte lärt sig samarbeta med hästar tidigare så lär man sig på Maja för annars kommer man inte en meter framåt med henne. När det väl är löst så kan man styra henne vart man vill även ut i meterdjup snö.

Fia fick också komma ut med Moa på ryggen. Det blev snöpulsning för dom också. Fia tycker det är roligt att komma ut och kliver på med raska steg. Samtidigt håller hon ett vaksamt öga på Maja så att hon håller sig på sin plats. Annars åker öronen bakåt och Maja blir åthutad snabbare än Fantomen rör sig.

Inga kommentarer: