måndag


Har testat utrustningsstorlekar på Fia och hon är verkligen byggd som en tax, en nordsvensk travartax. Förhoppningsvis kan en annan typ av träning än den hon fått hittills göra att hon upplevs lite annorlunda om några månader. Hon har iallafall anpassat sig bra och Herkules bara älskar henne och vill stå nära han kan. Jag tror att hon kan bli en alldeles utomordentligt fin och bra häst. Fast det är hon ju redan.

Tömkörde Knubben ute med lokselen på. Han tyckte det var tokroligt och var pigg som bara den. Det var länge sen vi gjorde den typen av jobb. Det är fränt att få en liten föraning om vad som komma skall ifrågan om dressyr på lång töm. AR-träningen har verkligen gett oss en fantastisk grund att stå på och att fortsätta jobba vidare med. Sen blir det ju inte sämre av att få äga en ponny som Knubben, han har en arbetsmoral och vilja att försöka som är helt otrolig.

Mylta var också ute en sväng. Med loksele och bjällerkrans. Hon var lite bekymmrad över ljudet till en början. Det blev mest träning i att gå dit matte säger då det var en hel del störningsmoment i farten som hästar som ideligen ropade efter henne, hundar, traktorer, rök av en eld och klättrande barn. Nyttigt för henne.

En annan spännande sak har ju också hänt. Förslaget till stallritningen har kommit och vi ska nu tycka till. Tänk att det verkligen är på gång!!

Inga kommentarer: