söndag

Knähästen Mylta


Körde henne idag med draglinor och däck. Det är det tyngsta "lass" vi lyckats få till än så länge. Hon går iallafall som en klocka och vi börjar kunna ta snävare och snävare svängar i balans. Dessutom verkar hon tycka att det är roligt och bara det gör det ju roligt att hålla på.
Knubben fick också lite träning. Jag har bestämt att han och jag ska träna lite mera på stången eftersom det går långt mellan gångerna och vi blir då så ringrostiga. Hur som helst gick det rätt okej, jag trasslade lite med tyglarna i vänstervarvet och han flöt ut lite för mycket. Vi fick iallafall till både öpptnor och slutor, övergångar däremellan, några varv samlad trav och några travöppnor. Övning ger ju färdighet så vi gnor vidare.
Harry motionerade Herkules och vad jag såg så verkade det gå fint. Dom börjar få till galoppen nu. Herkules har stärkt sig och hittat balansen, detsamma gäller hans ryttare. Sommarvilan har gjort massor med Herkules, han har mognat och lite av hans obstinata attityd har lagt sig. Det är jätteskönt!

Inga kommentarer: