måndag

Körde Mylta i skogen. Hon tyckte att det var svårt med så mycket ojämt underlag plus att hon skulle gå dit jag ville. Jag kom på att hon faktiskt inte gått så mycket i skogsterräng det har ju mest blivit lägder och vägar för hennes del. Kanske inte så konstigt med tanke på hur vi bor. Det är närmare "bättre" skog nu så då är det till att träna på en tid framöver. Trots en bockande Yra på andra sidan tråden så skötte sig Mylta exemplariskt, hon är en så samarbetsvillig och schysst liten häst.

Longerade Knubben en stund. Vi tränar fortfarande på galoppfattningar och han börjar faktiskt få till det. Roligt. Synd bara att han är så tjock, just nu går ju alla russen och äter dött gammalt fjolårsgräs och det verkar vara för bra ändå. Det klart att det spirar några gröna strån här och där men vad gör man?
Fia och Herkules har tappat varsina skor i sin leriga hage. Till helgen ska deras sommarhage komma upp och dom ska få bli torrare om fötterna. Dom verkar rätt nöjda över att gå ute dygnet runt också. Inpackade i lera varenda dag.....

Inga kommentarer: