onsdag

Ohästigt igen

 Isigt underlag har gett tid till annat som synes. Det började med att jag skulle göra en påse till kameran men innan det var klart blev det en grannlåtsväska. Men kameran får väl bo i den ändå.
För att minnas stallbyggandet så gjorde vi en fotobok på nätet och den kom igår, blev rätt bra faktiskt. Den blir nog rolig att bläddra i om några år sådär.

Kycklingarna lever sitt liv i köksskåpet i sadelkammaren och värmer röven i sänglampan när de går och lägger sig. Tyvärr har några strukit med av okänd anledning men det är väl som dom säger om höns -antingen lever dom eller så är dom dö.
Värre är att alla våra hundar behandlas för rävskabb. Tur att behandlingen är ganska enkel med bara några droppar medicin i nackskinnet. Katterna kliar sig inte men kanske behöver de också behandlas på blotta misstanken och i förebyggande syfte. Det kom vi på efter vetbesöket där de inte var med så det blir till att ta kontakt igen.

Sista tipset idag är att kolla in Bjennbubloggen där mamma berättar om alla björnar hon och pappa träffar på.

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Men gu´va du är duktig Elin, jättefin väska och för att inte tala om kudden, superfin! Fy för skabben....usch och fy va äckligt! Hoppas att kissemissarna har klarat sig, kram MOSS

elin sa...

Ja, tänk vilka oanade talanger jag har ;)