söndag

Det blåser kallt, kallt väder

Igår tog vi hem de sista storhästarna från bete vilket ju var lyckat med tanke på att det är snöglopp just nu. I år är det iallafall rekord då vi haft dem på ute i sommarhagar i ungefär 5 månader och det bara är de sista två veckorna som det stödutfodrats. Ingen dålig betessäsong det inte.
Har varit ut en tur med Maja i kallblåsen också. Vi höll oss mest runt lägdkanterna och varken hon eller jag tyckte det var så kul pga kylan. Det blev massage och täcke för henne när vi kom hem och jag gick in och letade fram vinterkläderna.

Halva stallet har nu fått innerväggarna på plats och det är dags att tänka på färg. Vi vill ha de målat innan hästarna släpps in. Dessutom ska det bli superlyxigt att få en stor och fin sadelkammare, klurar på hur den ska "möbleras" också vilket ju är roligt göra. Det lutar åt färgglatt och hemmagjorda sadelhängare men vi får se, än blåser det.

1 kommentar:

DeBeer sa...

Det har varit råkallt även nere i Stockholm. Detta var första natten när verkligen ett duntäcke var ett måste om man sover med öppet fönster! Jag var kall om öronen när jag vaknade ute på Ekerö :-)