lördag

Istället för Dundermarknad

Red en barbackasväng runt lägdan på Fia. Den första turen på henne sen många månader tillbaka. Vilja tyckte att det var superspännande och följde med rätt fint. Knubben sprang också med, lös, men det bar sig inte bättre än att han rymde till "stadsbrudarna" som är på bete längre bort i byn. Inte blev Fia enklare att sitta på när Vilja slog följe med Knubben. Som tur var kom deras husse till undsättning och hämtade hem den ena och gjorde så den andra återvände till sin mor. Sen kunde vi lungt återvända hem. Allt som allt varade turen ungefär en kvart.

Eftermiddagen tillbringades på Hoting travet där vi såg alla dagens lopp. Roligast var det när Virrens häst Eros vann. Minst roligt var loppet där hästen jag spelat vinnare på förlorade med en noslängd mot den jag valde bort att spela på.
Kvällen har avslutas med en enmilatur med Maja och Herkules. Maja var halvgalen och kunde bara galoppera, fort eller sakta. Hon var lite jobbig faktiskt. Herkules är ju som loket själv och tuffar på som han ska. Jag såg flera fina galopper och en början till en fin jog.

Ett glas rödvin har därefter slunkit ner och gjort mina ögon trötta så nu blir det hopp i säng.
Sov gott.

Inga kommentarer: